Ana Menü

cs 1.6

Başlatan ShockLess, 19 Aralık 2010 - 22:18:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ShockLess

arkadaşlar counter-strike 1.6 oynamak istiyorum ama .exe leri açmıyor ne yapabilirim?

jayw

Forumda wine ve playonlinux ifadelerini arayın. Karşınıza çıkan başlıklar sizi sonuca götürecektir.

gokhanyildiz

wine ile counter-strike 1.6 kurmuştum. Herhangi bir problem yaşamadan lan üzerinden oynayabiliyordum. Fakat SXE adlı programında açılması gerektiğini düşünürsek internet üzerinden bu oyunu oynamak imkansız oluyor. Steam linux versiyonu çıkaracaktı. Eğer o çıkarsa rahatlıkla oynanabilir.

ShockLess

sxe' nin wine ile açılma ihtimali yok mu?

gokhanyildiz

Açılıyor fakat counter-strike bu programın açık olduğunu algılayamıyor. Dolayısıyla sunucudan atılıyorsun.

badhero

Alıntı yapılan: MaTh1ens - 20 Aralık 2010 - 03:18:49
Steam linux versiyonu çıkaracaktı. Eğer o çıkarsa rahatlıkla oynanabilir.

Linux üzerinden wine ile Steam kullanan çok fazla insan var.

http://www.ubuntugamer.com/2010/12/how-to-install-steam-on-linux/

gokhanyildiz

tamam da ya sxe? Steam ile sxe kullanan bir sürü sunucu var.

badhero

Steam'de sxe kullanan sunucular olduğunu bilmiyordum, ilk kez sizden duydum.

gokhanyildiz

Benide şaşırttı ama var. Türkiyedeki sunucularda var özellikle. O yüzden yurdışı sunucularını kullanıyorum.

badhero

Aylar önce en son oynadığımda Sxe'nin de çok rahat delinebildiğine şahit olmuştum.

gokhanyildiz

Counter - Strike 1.6 yı Wine yardımıyla kurdum. Pod paketinide kurdum. Landan sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum. Herhangi bir donma vs yok. Fakat sxe wine'de çalışmadığı için internet üzerinden oynayamıyorum.
Bunun üzerine arkadaşımdan aldığım Steam hesabını wine üzerinde denedim. Şuanda Counter - Strike Source, Half - Life 2:  Deathmatch çok rahat bir şekilde oynanıyor. Tabi bunlar sistemi yoran oyunlar olduğu içinde oyuna girerken efektleri kapatmak gerekiyor :)