Metin2 Pvp Yardım

Başlatan unuzdag42, 09 Ocak 2011 - 17:03:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unuzdag42

Sayın arkadaşlar lordmt2 adlı bir pvp metin2 var ve flashımda duruyor ben ubuntudan pek anlamıyorum babam kurmuş zaten ama bu ubuntu yeni yüklenmiş extra birşey yüklemedim resimdeki dosyayı nasıl calıştırırım bide söylediğim gibi ben pek ubuntudan anlamıyorum resim çekebilme imkanınız varsa bana resim çekip yardımcı olun lütfen
EĞER RAKIYI SULU İÇMEMİZİ İSTESELERDİ İÇİNE SU KOYARLARDI :D

barış

Print screen tuşuna basarak resim çekilebiliyor Windows'taki gibi.
Ayrıca Metin2 için arama yapın forumda. Nasıl çalıştırılacağı anlatılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

unuzdag42

Aradım ama pek birşey bulamadım benim sorumnum galiba bir program indirmem geekiyor o normal windowsta ekran resmi gibi birşey vardı ona tıklayınca açılıyordu  ::) Lütfen Yardımcı olursanız sevinirim

sema

@unuzdag42, resmin gözükmüyor maalesef. Alıntı yapıp adres çubuğuna yapıştırdığım hâlde göremedim. Şuradakileri incele, işe yaramazsa resmi alalım biz.

http://www.google.com/search?client=ubuntu&channel=fs&q=site%3Aubuntu-tr.net+metin2&ie=utf-8&oe=utf-8
susema

unuzdag42

sema yorumun için saol ama wineyi denedim hiç* bir şey açılmıyor basıyorum açılırmış gibi aşşağıda işaret çıkıyor ama açılmıyor wineden başka hangi programları indirebilirm.Yani başka hangi programlar windowstakileri ubuntuda çalıştırıyor.

heartsmagic

Alıntı yapılan: unuzdag42 - 10 Ocak 2011 - 19:06:00
sema yorumun için saol ama wineyi denedim hiç* bir şey açılmıyor basıyorum açılırmış gibi aşşağıda işaret çıkıyor ama açılmıyor wineden başka hangi programları indirebilirm.Yani başka hangi programlar windowstakileri ubuntuda çalıştırıyor.

Plyonlinux (Wine alt yapısı)
Cedega (Ücretli, değişim içinde)

Sen Wine'ı irdele önce. Uçbirimden:
wine dediğinde ne oluyor?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.