Trust Bluetooth sorunsuz :)

Başlatan maxspacemax, 06 Ağustos 2008 - 16:13:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maxspacemax

Arkadaşımdan almış olduğum Trust marka bluetooth'u bilgisayarıma taktım. Yeni almış olduğum nokia 6300 gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra bluetooth simgesine sağ tuşla tıklayıp Aygıta Göz At seçeneğini seçtim. Birde ne göreyim ! Nautilus pencresi açıldı yan panelde Nokia 6300 yazıyor Tüm dosyalarım önümde şaştım kaldım. Artık Nokia 6300 ve Trust Bluetooth'u Ubuntu'da kullanacağım. Telefondaki dosyaları düzenlemek kopyalamak silmek çok kolay ve zahmetsiz.
:D Teşekkürler Ubuntu / Gnu / Linux

erginemr

Sizin adınıza çok sevindim. Donanımlar Linux'te sorunsuz çalışınca insan mutlu oluyor.  8)

Cep telefonları ile ilgili bir de Wammu diye bir program var: http://wammu.eu/ Bununla telefondaki mesajlar, adres defteri, vb. diğer bilgiler de yönetilebiliyor, ve yukarıdaki ana sitesine göre Nokia 6300'e desteği tam. Denemek isterseniz:
sudo apt-get install wammu

cemdursun

Merhaba arkadaşlar ya çok aradım ama ya ben anlamadım * ya da heycandan bulamadım , ben ubuntu 8.04 kullanıyorum acaba extra bir bluetooth alıp bilgisayara takmam gerekiyormu ?  ikinci sorum ben bluetoothla ilgili tüm paketleri yükledim fakat bluetooth çalışmadı nerden nasıl çalıstırabilirim

siteden gördügüm bir kaç yolu denedim ama yok eger extra bir bluetooth aygıt takmam gerekiyorsa sorun bende extra bir aygıt takmadan deniyorum  :) bakarsanız çıktılarım bunlar

ps aux | grep bluetooth

root      5031  0.0  0.1   2964  1216 ?        S    11:29   0:00 /usr/lib/bluetooth/bluetoothd-service-audio
root      5034  0.0  0.1   2900  1016 ?        S    11:29   0:00 /usr/lib/bluetooth/bluetoothd-service-input
cem       5527  0.0  0.6  14716  5924 ?        S    11:29   0:00 bluetooth-applet --singleton
cem       6777  0.0  0.0   2888   764 pts/0    R+   13:04   0:00 grep bluetooth

/etc/init.d/bluetooth start

open: Permission denied
* Starting bluetooth                                                                         open: Permission denied
                                                                                       [ OK ]

heartsmagic

Kullandığın sistemde dahili bir bluetooth aygıtı var mı?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

cemdursun

vardi ama artik bir önemi kalmadi tesekkurler heartsmagic , bilgisayar su an benim elimde degil