USB Memory'lerde yazma hızı problemi

Başlatan romanticking, 26 Kasım 2009 - 10:15:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bytan

Grub2 düzenleme başlığına bakarak grub.cfg dosyanı açıp, kullanacağın kernelin sonuna istenen parametreyi eklemelisin. Örneğin:

Alıntı Yaplinux   /boot/vmlinuz-2.6.xx-xx-generic root=UUID=xxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxx ro   quiet splash pci=acpi
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

if

Alıntı yapılan: bytan - 08 Mart 2010 - 18:35:15
Grub2 düzenleme başlığına bakarak grub.cfg dosyanı açıp, kullanacağın kernelin sonuna istenen parametreyi eklemelisin. Örneğin:

Alıntı Yaplinux   /boot/vmlinuz-2.6.xx-xx-generic root=UUID=xxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxx ro   quiet splash pci=acpi

Teşekkür ederim @bytan.

Bu da çözmedi problemi. Umarım yeni sürümde bu sorun giderilir, bir çok kullanıcı bu durumdan muzdarip.

if

Konunun üzerinden epey zaman geçmiş. Şu an için böyle bir sorunum yok. Nerde, ne zaman okuduğumu hatırlamıyorum ama bu sorunun bir çekirdek güncellemesi ile giderildiğini okumuştum.

Sherlock Holmes

Aktarımdaki hız düşmeleri her transfer işleminde oluyor, bende.
Çüzi bir miktar, yani sorun teşkil edecek bir nitelikte değil fakat oluyor. . .

stark

Aynı sorun suan bende olmakta 10.10 da sorun yokken 11.04 e sorun yaratmaya basladı 2 flash bellek denedim sonuc aynı . kopyalama yaparken arada donma oluyor , hız yerlerde ve dosyaları eksik kopyalıyor.
Çözümü bulan varmı acaba ?

stark

Sorunum hala devam etmekte delirmek uzereyim , hiç bise atamıyorum flash ile attı sandıgım seyleride yarım yamalak atıyo resimler filmler acılmıyo. Cozum hakkında bi gelisme yokmu acaba?

heartsmagic

Hangi sürümdesin şu an?
Ben 11.04 temiz kurulum ve BTRFS dosya sistemi ile kullanıyorum sistemi. 10.10'daki gibi veri iletimi yine bekleye bekleye oluyor, yani diğer büyük disklerdeki gibi sürekli değil fakat bu şekilde olsa bile sonunda bekletme yapmadı sanırım bana.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

stark

11.04 temiz kurulum, ext4 dosya sistemi. 10.10 da sorunum yoktu .

heartsmagic

10.10 ile sorun yok muydu? Durum tersine gidiyor gibi sende. Uzunca bir zamandır bazı belleklerde bu sorunumuz vardı sanırım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.