Gnome Temalarınız İçin Kullanabileceğiniz Masaüstü Arka Planları

Başlatan apac54, 28 Aralık 2010 - 21:25:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

apac54

Sa,

buyrun ....

abstract, dream, doğa temalı arka planlar mevcuttur. Virüs Taramasından Geçirdim Bende Herhangi Bir Virüs Rastlanmadı. İndirdikten Sonra Sizde Mutlaka Virüs Taramasından Geçirin ... :)

http://hotfile.com/dl/91733125/4104299/Background.rar.html

heartsmagic

Gnome teması ama virüs taraması :)
Her durumda tedbirli olmak güzeldir tabi.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

hasansahin

Alıntı yapılan: apac54 - 28 Aralık 2010 - 21:25:12
Sa,

buyrun ....

abstract, dream, doğa temalı arka planlar mevcuttur. Virüs Taramasından Geçirdim Bende Herhangi Bir Virüs Rastlanmadı. İndirdikten Sonra Sizde Mutlaka Virüs Taramasından Geçirin ... :)

http://hotfile.com/dl/91733125/4104299/Background.rar.html

Virüs taraması derken ???
Bu resimlerin birçoğu o kadar küçük ki, ancak ve ancak cep telefonuna arka plan olur. Ayrıca resimler dediğiniz gibi harika durmuyor.
Anyone who has never made a mistake has never tried anything new.
Albert Einstein.

apac54

Virüs Taraması Derken ; Frmtr de paylaşmıştım adamlar indirmeden virüs saplandı deyip ban attılar ... Virüs taramasından geçirdim herhangi bir virüse rastlanmadı ... Bu arada bir an unuttum linux sürümü olduğunu :) ... Ayrıca ben beğendiğim fotoğrafları/arkaplanları koydum oraya ... HD fotolar koycaktım UPLOAD uzun sürer diye yapmadım ... ( Telefonu Modem Olarak Kullanıyorum Uzun Sürüyor...) ... Ayrıca Bu Hatamı Telafi Ederim Benim İçin Sorun değil ... Sadece, Belki Aralarından Bir Kaç fotoyu/arkaplanı beğenen olurda kullanır diye upload ettim ...

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 30 Aralık 2010 - 19:47:54

(Flood Yapıyorum K.Bakmayın ) ...Ayrıca Hiç de Harika değil demeniz ... O sizin düşünceniz... Bana Harika Geliyorki Harika Dedim ... Upload ederken veya etmeden önce bu resimler harika mı / güzel mi diye sorupta upload etmedim ...

bytan

Sen kendi yorumunla başlık açmışsın, inceleyen bir kullanıcı da kendi yorumunu yapmış. Dediğin gibi herkesin kendi düşüncesi. Beğenen de çıkar, beğenmeyen de.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

apac54

tmm bende onu demek istedim... herkesin kendi düşüncesi... Bende başlık açarken kendi yorumumla açtım açarken başkasına sormadm ...

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 30 Aralık 2010 - 21:22:21

nyse istediğiniz olsun başlıktan harika kelimesini kaldırdım ... ayrıca madem beğenmediniz HD olanları atmaya çalışacağım ... :/