Jquery kodlarını otomatik tamamlayan ide var mı?

Başlatan onuragtas, 15 Kasım 2010 - 15:21:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onuragtas

Arkadaşlar ben php kodluyorum. Javascript kütüphanesi olan jqueryide yanında kullanıyorum. Jquery kodları otomatik olarak tamamlayan bir ide var mıdır? Aptana var sanırım ama o da benim pcyi fazla kasıyor.
System.out.println("Hadi gülüm yandan yandan.");

raskolnikov

ben html ve css için gedit kullanıyorum. Otomatik tamamlaması var ve jquery için de olabilir. Gedit için extra plugins'i kurup aktif ederek deneyebilirsiniz.
"Sevginin gücü, güce olan sevgiyi yendiğinde, dünya barışı tanıyacak..."
-Sri Chinmoy Ghose-

guestwho

You want weapons? We're in a library. Books are the best weapon in the world. This room's the greatest arsenal we could have. Arm yourself!

onuragtas

gedit işe yaramadı. komodo edit ve jquery hakkında biraz araştırma yaptım bi kaç eklenti buldum kurdum ama sonuç olarak o da başarısız oldu yada ben beceremedim. başka yolu var mıdır acaba?

guestwho

Tercihlerden (Preferences / Code Intelligence) "jQuery API Catalog" seçeneğini etkinleştirmeyi denesene.
You want weapons? We're in a library. Books are the best weapon in the world. This room's the greatest arsenal we could have. Arm yourself!

burdem

long live rock n roll

onuragtas

benim pc eclipseide doğru düzgün kaldırmıyor :) komodo edit de ben kodları fonksiyonları vs kullandıktan sonra hafızasına kaydediyor ordan sonra onlar tekrar kullanabiliyorum şuana kadar en iyisi bu benim için. Teşekkür ederim hepinize.