Ubuntuda Hangi Oyunu Oynayabilirim.

Başlatan WhiteKey, 18 Aralık 2010 - 23:54:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

WhiteKey

S.a Arkadaşlar Yaklaşık 1 Aydır Ubuntu Kullanıyorum, Ubuntuda Hangi Oyunlar Çalışır Bilen Varmı

Wolf Team, Counter Strike 1.6 vss oyunlar çalışırmı çalısırsa nasil yapacagim

badhero

Başlığı açtığınız bölümde sorularınızı yanıtlayacak başlıklar mevcut. Windows oyunlarını çalıştırmak için ise Playonlinux veya Wine hakkında arama yapabilirsiniz.

WhiteKey

wine şimdi kurdum, ama wolfteam veya counter strike 1.6 yada aksiyon silahli multi oynancak oyun ariyorum önerileriniz nedir
Alıntı yapılan: badhero - 19 Aralık 2010 - 00:08:22
Başlığı açtığınız bölümde sorularınızı yanıtlayacak başlıklar mevcut. Windows oyunlarını çalıştırmak için ise Playonlinux veya Wine hakkında arama yapabilirsiniz.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 19 Aralık 2010 - 00:31:56

arkadaşlar skuns oyununu indirdim şimdi bunun tar.gz seklinde masa üstünde  şimdi bu oyunu nasil kurabilirm yardimci olursaniz sevinirim

sema

Alıntı yapılan: WhiteKey - 19 Aralık 2010 - 00:23:11
arkadaşlar skuns oyununu indirdim şimdi bunun tar.gz seklinde masa üstünde  şimdi bu oyunu nasil kurabilirm yardimci olursaniz sevinirim

Normalde .tar.gz uzantılı programların kurulumu forumda fazlasıyla anlatılıyor. O da olmadı ReadMe dosyalarına bakılabilir ama az biraz bakınca kurulumunun farklı olduğunu gördüm. Makefile ile yapılacak bir şey değilmiş. Bunu ben baştan anlatayım yalnız sen de normal şartlar altındaki .tar.gz uzantılı programların kurulumunu forumdan inceleyebilirsin. Şimdi;

Aynı kod etiketi içinde verdiğim kodların tümünü terminale yapıştır (yani aynı kod etiketi içindeki kodları ayırma) lütfen;

mkdir skunk && cd skunk && \
wget http://sourceforge.net/projects/skunks/files/skunks/1.0.0/skunks-1.0.0.tar.gz

tar -zxvf skunks-1.0.0.tar.gz && \
cd skunks-1.0.0

./skunks cars/car1 tracks/track1

./inst-ode

Ayrıca ReadMe'ye göz atarsan iyi olur.
susema