Yeni buton tavsiyesi

Başlatan Xenophobia, 12 Ekim 2010 - 16:52:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xenophobia

Foruma 'Teşekkür Et' ve 'Tebrik Et' gibi butonlar eklenirse, sadece teşekkür için uzayan konular daraltılmış olacaktır. Veri tabanı için de küçük bir faydası olabileceğini düşünüyorum. Teşekkür ve tebrik edenlerin rumuzları, tebrik ettikleri konu başlığının altında sıralanabilir.

bytan

DB'yi düşünerek getirdiğin öneri için teşekkürler @Xenophobia. Zaman zaman tartıştığımız bir konuydu. Ancak halen bizim açımızdan bu yönde değişen bir durum yok.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

Yiğit Ateş

"Sözde paylaşım" forumlarını anımsatan bu tür değişiklikleri ben pek olumlu karşılamıyorum. İlla ki bir teşekkür bile etmiyorsunuz diyen insanlar olacaktır, okuduğum bir konuda niye yorum yapmadım diye fırça yediğim bir üye olmuştu.

heartsmagic

Daha önce yine buna benzer bir şeyi konuşmuştuk sanırım. Ben orada şunu söylemiştim diye hatırlıyorum:

Alıntı YapZaten teşekkürler son iletilerde konunun çözüldüğüne dair cümlelerle beraber edilmekte. Haliyle bizler zaten konuyu kapatmak için son yorumu bekliyoruz, işte bu yorum içinde genelde teşekkür edilmekte. Kısacası aslında ileti fazlalığı olmuyor.

Şu anda da durum aşağı yukarı bu şekilde diye düşünüyorum. Yine de teşekkür ederiz, zira forumun yükü zaten ağır, bazı iyileştirmeler için ara ara tavsiye görmek sevindiriyor bizi.

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

canosayan

arama şikayeti göndermek yerine iyileşme önerisi görmek harika. fakat ben bunun sonucundan emin olamıyorum.
Chmod bizim işimiz.