[Çözüldü] Ubuntu'da Dock Uygulamaları

Başlatan bjkpls22, 21 Eylül 2010 - 18:58:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bjkpls22

Şimdi masaüstünde görüyorum hem mac de hem linux de altta bir tane çubuk, üstüne simgeler yerleştirilmiş. Basınca yukarı aşağı oynuyor sonra açılıyor. Adını unuttum neydi o? Bir de Ubuntu'ya kurabilir miyim?

Kurabilirsem bunun yolunu gösterirseniz sevinirim.

Yiğit Ateş

Forumda dock olarak aratabilirsiniz.

rick

Linux'taki genel ismi Dock.

Yiğit Ateş

Alıntı yapılan: Rick - 21 Eylül 2010 - 22:05:03
Linux'taki genel ismi DockBarX.
Genel ismi DockBarx değil. Genel olarak rıhtım uygulamaları diyoruz, DockBarX de bu uygulamalardan biri. Avant Window Navigator, Cairo Dock vs. Pek çok uygulama var.

rick

Alıntı yapılan: Yiğit Ateş - 21 Eylül 2010 - 22:06:40
Alıntı yapılan: Rick - 21 Eylül 2010 - 22:05:03
Linux'taki genel ismi DockBarX.
Genel ismi DockBarx değil. Genel olarak rıhtım uygulamaları diyoruz, DockBarX de bu uygulamalardan biri. Avant Window Navigator, Cairo Dock vs. Pek çok uygulama var.
Ah. Doğru. İyi ki hatırlattınız; DockBarX'teki konfigürasyon sorunlarından dolayı Cairo Dock kuracaktım. Düzeltme için sağolun. :)

bjkpls22

ufuk_k

Başlığın adı da "yılın başlığı" ödülü alırdı, öyle bir ödül olsaydı hani. Şu an biliyorsan tam ne olduğunu, değiştirebilirsin başlık adını. ;)
"Waiting for an ideal, a low deal, a no deal.
Play your stereotype,  oh yeah..."

erginemr

heartsmagic

Ben de etiket vurayım :)

Ayrıca biz dock uygulamaları için artık rıhtım uygulamaları deme kararı almamış mıydık :) Cevabı olmayacak bir soru bu zira konu kapalı, hani ortaya tekrar bu düşünceyi serpiştirmek için yazıyorum bunu.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.