[Çözüldü] Vmware workstastion 7.1.4 yükleme sorunu

Başlatan laser1999, 05 Eylül 2011 - 21:23:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

laser1999

Arkadaşlar vmware sayfasından VMware-Workstation-Full-7.1.4-385536.i386.bundle adlı dosyayı indirdim cd komutu ile indirenlere kilitlendim sudo sh komutu ile vmware installer adlı pencereyi açıp kurduğumda terminalde
Extracting VMware Installer...done.
  File "/usr/lib/vmware-installer/1.1/python/lib/sqlite3/__init__.py", line 0
SyntaxError: ('unknown encoding: ISO-8859-1', ('/usr/lib/vmware-installer/1.1/python/lib/sqlite3/__init__.py', 0, 0, None))

çıktısını alıyorum.Çözüm nedir?

heartsmagic

@laser1999, başlıklarımızda [acil] gibi ifadeler kullanmıyoruz, zira forum adına bir şey ifade etmiyor bu tür etiketler. Google ile yaptığım aramada karşıma çıkan ilk bağlantı:

http://www.fatihakdeniz.com.tr/ubuntu-810-uzerine-vmware-kurulumu.html

Aslında Google ile aramadan durumun Türkçe sorunu olduğu anlaşılıyor, fakat ben acil olan sorununu çözmek için beklemen gerekmediğini ifade etmek için veriyorum bağlantıyı.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

laser1999

Bu uyarıyı dikkate alacağım.Hemen verdiğiniz likteki talimatları deniceğim.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 05 Eylül 2011 - 22:24:21

Bu konu yalnız 8.10 için sayfadaki kodların tümü işe yaramadı. :-\ :-\

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 05 Eylül 2011 - 22:58:22

Tamam şimdi oldu .Biraz kurcalayınca sorunumu çözdüm. 8)

heartsmagic

Evet, mesele 8.10, 11.04 meselesi değil senin de çözdüğün üzere dil meselesi. LANG=en o olayı hallediyor geçici olarak.
Çözülen başlıklarının ilk iletisini değiştirip, başına [Çözüldü] etiketi koyarsan seviniriz, bizlere de sadece konuyu kapatmak kalır.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.