Tüm etkileri kapatmak

Başlatan maydin95, 12 Eylül 2010 - 21:26:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maydin95

Arakdaşlar bir temayı kurarken gölge yoktu kurduktan sonra gölge geldi ve compiz efektleri geldi. Hiçbiri dememe rağmen hala gölge efekti oluyor. Böyle tüm efektleri kapatmak istiyorum. Çünkü ekran kaydı yapamıyorum. Çok kasıyor.
Din; ilimle birleşirse nefaset, cehaletle birleşirse rezalet, siyasetle birleşirse de felaket olur.

bytan

Alt + F2 -> metacity --replace
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

maydin95

Önceden denediğimde olmuştu ama bu sefer olmadı. Eski haline geri geliyor. Ayrıca bir kere olmamıştı bir daha denedim bu sefer sürükleme çubuğu kayboldu. Masaüstünü geöster deyince pencere yöneticinin desteklemiyor dedi.
Din; ilimle birleşirse nefaset, cehaletle birleşirse rezalet, siyasetle birleşirse de felaket olur.

bytan

Kurduğun tema hangisi, kullandığın pencere yöneticisi nedir? Temanı sıfırladığında, ön tanımlı hale getirdiğinde kullanıcı ayarların düzeliyor mu?
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

maydin95

Tema Zuki Classic Nautilus, Nautilus ve GNOME kullanıyorum.

Şimdi Tematı Ambiance ypatım ve denedim olmadı. Yalnız bundan önce MacBuntu temasını kurmuştum. Ama ondan önce başka bir tema kurarken (ANewStart) gölgeleri ayarlamıştı.

Sherlock Holmes

Tema'yi yüklemeden önce masaüstü kaydı yapmayı denediğiniz'de,
daha az yoruluyordu sisteminiz, öyle'mi.?
Eski haline getirince durum değişiyormu.?

/home/maydin95/.config/compiz/compizconfig/ içeriğinde'ki dosyayı rasgele bir konuma taşıyıp,
oturuma tekrar giriş yaparak denermisiniz.
Şayet faydası olmadığı taktirde dosyayı eski konuma geri kopyalayınız.

Ayrıca CCSM'deki pencere bulanıklaştırma eklentisi,
etkisiz kılarak kayıt yapmayı deneyiniz birde.