[Arşiv]Ubuntu 10.10 Türkçe Dil Etkinleşme Sorunu (Dil Türkçe Olmuyor)

Başlatan KemalALKIN, 03 Eylül 2010 - 18:18:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KemalALKIN

Ubuntu 10.10 Türkçe Dil Etkinleşme Sorunu (Dil Türkçe Olmuyor)

Ne Yapmam Lazım Yüklerken Her Şey Takılı Ve Çalışıyordu
beta cd i386 kurdum

çok az bi yer TR Dilde Nasıl Çözebilirim Language Support Kısımında Uygula Kur Falan Diyorum Bakıyorum Eski Haline Dönmüş Komutu Falan Var Mıdır?

Yoksa çok güzel yeni sürüm
www.tckemal.ist

plusnettr

Sürümün kalıbını şu anda indiriyorum. Kurulumu gerçekleştirdikten sonra konu hakkında fikir sahibi olup yardımcı olmaya çalışacağım inşallah :)
LMDE - Ubuntu 11.04 - Fedora 14

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

KemalALKIN

içinde dosya olan dvd leri de görmedi beta bende sildim
betaya özen olmamış fazla kurulum aşamasında kurulum olurken kullanıcı vs ayarlamak donduruyor hoş olmamış ama görünüme diyecek yok
www.tckemal.ist

heartsmagic

@KemalALKIN, adı üzerinde beta. Onlar değil biz özeneceğiz, hata bildirimi yaparak...
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

plusnettr

Alıntı yapılan: KemalALKIN - 04 Eylül 2010 - 13:29:43
içinde dosya olan dvd leri de görmedi beta bende sildim
betaya özen olmamış fazla kurulum aşamasında kurulum olurken kullanıcı vs ayarlamak donduruyor hoş olmamış ama görünüme diyecek yok

@KemalALKIN,
VMWare sanal makinesi üzerine kurulumu yaptım kullanıcı vs. ayarladım herhangi bir donma yapmadı. Hatta kurulumu yaptıktan sonra ''Sürüm Güncellemesi'' şeklinde güncelleme yaptım bazen çökme yapıyordu çökmedi de üstelik betada

Ayrıca ana konunuz olan Türkçe dil paketleri sorununa gelince kurulumdan sonra İngilizce geliyor evet ( Sadece saat Türkçe idi) kurulumu yaptım Sürüm Güncellemesinide yaptım dil ayarlarına girdim orada bana yeni dil paketini indirip indirmeyeceğimi sordu indir dedim indirdim kurdum oturumu kapatıp yeniden açtım tamamen Türkçe oldu. Adı üstünde @heartsmagic,inde dediği gibi bu bir BETA  ;)
LMDE - Ubuntu 11.04 - Fedora 14