Ne Brasero ne de K3B ile yazdıramıyorum.

Başlatan Haplo, 01 Eylül 2010 - 01:14:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Haplo

İki programı da denedim ama Brasero "bilinmeyen bir hata oluştu" derken K3B ise "mkisofs crashed", "Unable to open new session" ve "Probably a problem with the medium" hataları alıyorum. Sonuç olarak iki yazılım da yazmıyor.

eribol

Alıntı YapProbably a problem with the medium
Donanımsal bir sorun olabilir mi? Windows ortamında yazdırdığınız diskler sağlıklı mı? Ya da deneme şansınız var mı?

Haplo

Deneme şansım malesef yok. Birkaç aydır sadece Xubuntu yüklü bilgisayarımda. Donanım 5 senelik ama sorunlu olduğunu sanmıyorum. Windowsda çok dvd çekerdim.

heartsmagic

Peki farklı bir medya deneme imkânın var mı?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Haplo

mp4 bölümler fakat yazdıramıyorum. Farklı bir DVD ile denedim yine aynı hataları aldım. Şu an soruna çözüm yok gibi. Bir terslikte göremiyorum ama hata veriyor anlamadım. Abimin laptopdan çekeceğim artık ne çekeceksem ve bunu da böyle bırakıcaz gibi görünüyor. Çözüm bulamadım çünkü.

ufuk_k

Farklı formatta dosyalar yazdırmayı deneyince ne oluyor? Ayrıca komut ile yazdırmayı da deneyebilirsin. Forumda vardır sanıyorum.
"Waiting for an ideal, a low deal, a no deal.
Play your stereotype,  oh yeah..."

MuzziP

benzer bir sorun bende yaşamıstım iso dosyalarını yazamıyordum üstelik cd yazılmıs gibi görünüyordu fakat boştu cd de bozuluyodu :) Nero inux ile çözüm buldum bi dene istersen

Alquimista

Brasero ile yazdırma sorunu bende yaşıyorum, program "bilinmeyen bir hata oluştu" diyerek kapandıktan sonra log dosyasında detayda vermiyor.

Depodan yüklediğim Gnome Baker'ı kullanıyorum, sorun yaşatmadı hiç, tavsiye ederim.
If you should go skating on the thin ice of modern life, dragging behind you the silent reproach of a million tear-stained eyes, don't be surprised when a c rack in the ice appears under your feet. You slip out of your depth and out of your mind with your fear flowing out behind you as you claw the thin ice.

kanzakande

Bu konuda en sorunsuz program GnomeBaker. Sanırım 4 sürümdür sistemde; sistemi yükselterek yüklüyorum, GnomeBaker hiç sorun çıkarmıyor. Yüklerken kendisi cd audio'ya veya data istiyorsan olduğu gibi yüklüyor. cue dosyalarında da sorun çıkarmıyor.

daligo5

bilgisayarımı yenı aldıgım zamanlarda bende bu hatayı alıyordum sonra bir arkadasımın tavsiyesi ile anakartı güncelleme yaptım sonra bir daha bu hatayı almadım
istersen sende bir dene birsey kaybetmiş olmazsın diye dusunuyorum
http://piyonsatranc.blogspot.com/

satranç modern bir beyin işkencesidir.

Haplo

Anakartım Asus A8V-VM SE. Asus'un sitesinden Linux'ü seçmeme rağmen inen ziplerin içinde exe vardı. Linux için nasıl anakartımı güncelleyebilirim?

Yiğit Ateş

Alıntı yapılan: Haplo - 11 Eylül 2010 - 03:44:43
Anakartım Asus A8V-VM SE. Asus'un sitesinden Linux'ü seçmeme rağmen inen ziplerin içinde exe vardı. Linux için nasıl anakartımı güncelleyebilirim?
Anakart sürücürüleri zaten çekirdeğe gömülü gelir. Arkadaş sanırım BIOS güncellemesini kastetmiş.