ara kısmı ile ilgili

Başlatan thrall, 23 Ağustos 2010 - 20:58:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

thrall

ara kısmına bir şey yazınca sayfa yükleniyor yazıyor ve öle kalıyor bir konu aratamıyorum ben.

iki sorunum var

1- 9.10 kullanıyordum sürümü yükseltip LTS yaptım ve bugün bilgisayarı açtığımda monitör philips 107 T5 model lightframe özelliği otomatik çalışıyor hep, kapatamıyorum, sürüm yükselttiğimden beri böyle.

2- Bu soruyu daha öncede sormuştum, sürümü yükseltince açılışta hdd mount soruyor, ellemi yapacaksın yoksa skip mi diye, ben hep skip diyorum ama artık yapmak istiyorum skip dedikten sonra konsoldan bunu nasıl yapıyordum ?

zeitgeist

Forumdan nasıl sağlıklı arama yapılacağı ile ilgili bir başlık var, işine yarayacaktır ama bu başlığı bulmak gerek.(

1-Nedir bu lightframe özelliği, ne oluyor?

2- fdisk -l, blkid çıktılarına göre fstab dosyasına disk değerlerini girmen gerekiyor ama bunu yine forumdaki belgelerden faydalanarak yapmak gerek.
Özgürlüğü ne kadar anlarsan o kadar az sahip olursun. John Fowles

alquirel

yazdığın arama ifadesi çok genel bir şey olursa haliyle çok da sonucu oluyor, ve bu sayfanın yüklenmesini geciktiriyor.
mesela 'ubuntu' yazıp aratınca (benim gibi) bekliyorsun haliyle.

aslında benim sınırlı bilgime göre mysql select sorgusunda limit diye bi ifade var, koşulu sağlayan limit ile belirlenmiş sayıdaki sonucu bulunca sorgu sonlanıyor. bu bütün mesajları arama bana biraz gereksiz geliyor.

2 - depodan ntfsconfig paketini indirerek de çözüme ulaşabilirsin.