[Çözüldü] Gtk-CRITICAL ** problemi

Başlatan v0ld3m0rt1s, 20 Ağustos 2010 - 13:22:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

v0ld3m0rt1s

Uçbirimden bir program çalıştırdığımda böyle bir hata verdiğini gördüm.Programın adı WireShark.

Hata Çıktısı:
(wireshark:3961): GLib-CRITICAL **: g_ascii_strcasecmp: assertion `s1 != NULL' failed
dumpcap: There are no interfaces on which a capture can be done

(wireshark:3961): Gtk-CRITICAL **: gtk_box_pack: assertion `child->parent == NULL' failed

(wireshark:3961): Gtk-CRITICAL **: gtk_box_pack: assertion `child->parent == NULL' failed
v0ld3@root:~$ sudo wireshark
[sudo] password for v0ld3:

(wireshark:3973): GLib-CRITICAL **: g_ascii_strcasecmp: assertion `s1 != NULL' failed

(wireshark:3973): Gtk-CRITICAL **: gtk_box_pack: assertion `child->parent == NULL' failed

(wireshark:3973): Gtk-CRITICAL **: gtk_box_pack: assertion `child->parent == NULL' failed

(wireshark:3973): GLib-CRITICAL **: g_hash_table_lookup: assertion `hash_table != NULL' failed

(wireshark:3973): Gtk-CRITICAL **: gtk_widget_set_sensitive: assertion `GTK_IS_WIDGET (widget)' failed

(wireshark:3973): Gtk-CRITICAL **: gtk_widget_set_sensitive: assertion `GTK_IS_WIDGET (widget)' failed

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

bytan

Peki yazılımın çalışması nasıl? Açılıyor mu, yapmak istediklerini yapıyor mu?
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

v0ld3m0rt1s

Evet root olarak çalıştırınca yazılımı bir sorun yok.Normal olarak çalıştırınca ethernet kartını vs. görmüyor.

bytan

Root yetkisi olmadan ağ arayüzlerine ulaşamaman normal. Diğer çıktıları ise, yazılım istediğini yaptığı sürece görmezden gelmenin sakıncası yok. Zaten doğrudan yazılımın çalışmasını engelleyecek türde bir hata değil, daha çok gtk ve temanla uyuşmazlık gibi görünüyor.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

v0ld3m0rt1s

Aslında bi problem var :)

Çalışan arkaplanda çalışan programlar(emesene, gtk-RecordMyDesktop vs.) bunları başlattığımda sol yukarda kapatmak için * bir şey göremiyorum veya durdurmak için.

EDIT: Tmm problemi çözdüm.Panele Bildirim Alanı ekledim