Bilgisayar kapıcısına güvenebilir miyiz?

Başlatan omergex, 21 Ağustos 2010 - 17:00:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

omergex

bilgisayar kapıcısı programları kaldırdıktan sonra, geride kalan artık dosyaları siliyor. peki bi katakulleye gelmeyiz, yanlışlıkla istemediğimiz, örneğin sistem dosyasını falan silmez diğmi?

az önce operayı kurdum sonra kapıcıyı çalıştırdım ve opera adlı bir klasör çıktı, bi kaç tema kurup kaldırmıştım heralde onlardır programı kaldırcak değil ya dedim ve sildim. baktığımda opera da gitmişti.
toshiba satellite a300 2d4
ati mobility readon hd 3400

bytan

Neyi sileceğini açıkça söylüyor. Örnek:

Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

heartsmagic

Daha önce de konuştuğumuz bir durum bu. Bilgisayar kapıcısı haricen kurulan .deb paketlerini fazlalık gibi görüyor ne yazık ki. Geliştiricileri bu durumun normal olduğunu düşünüyorlardı bir ara, eğer hâlâ aynı muameleyi yapıyorsa demek ki değişiklik olmamış. Konunun tartışıldığı başlıkta insanlar "en azından bu paketleri kaldırmak için işaretlemesin" diyorlardı fakat gördüğüm o ki, bu istek de yerine getirilmemiş. Belki arkasında teknik bir sorun vardır, bilemiyorum.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

omergex

yani bir tek haricen kurulan paketlerde sorun var onun dısında işini gayet iyi yapıyor diyorsunuz, peki :)

heartsmagic

Eh, ben çok işlevsel bulmuyorum kapıcımızı. Ubuntu Tweak bu konuda gayet başarılı.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

omergex

ubuntu tweake baktım şimdi, oldukça işlevsel görünüyor gerçekten

setare

Temizleme için Ubuntu Tweak+ Ubucleaner kullanıyorum. Tabiri caiz ise bir yamuğunu görmedim bu iki program veya betiğin.

:)