İnternete girememe

Başlatan Kam, 27 Temmuz 2010 - 04:31:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kam

Selamlar, bir laptopa son sürümü kurduk. Kurulumda dil paketlerini indirmesine rağmen Firefox'da internete girmiyor. Ayrıca güncelleştirmeleri de sorunsuz olarak alabiliyor.

Minton MDSL 209 Kablolu Modem kullanıyorum. Hem USB hem de Ethernet ile denediğimde hiçbir şekilde internete bağlanamıyorum.

bytan

Modeme ve dışarıya ping atabiliyor musun? Güncelleme alabildiğine göre, ff üzerinde bir ayar yapmış olabilir misin? Tarayıcını sıfırladığında da durum aynı mı?
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

Kam

FF internete girmiyor ayrıca Empati de bağlanmıyor. Ama güncelleme yapabiliyorum. Az önce FF yerine Chromium kurdum ve internete çok rahat bir şekilde girebiliyorum. Empati yerine de Pidgin kurdum o da sorunsuz olarak bağlanabiliyor. Her ne hikmetse FF ve Empati çalışmıyor sadece.

Sanırım hatalı bir kurulum oldu, çünkü grub da yüklenmedi.

sem

Tek işletim sistemi var ise eğer Grub ekranını ondan göremiyor olabilirsiniz?
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

Yiğit Ateş

Grub veya Lilo gibi bir sistem önyükleyicisi olmadan sistem açılmaz. Olmaması mümkün değil yani :)

heartsmagic

DNS değiştirip girmeyi dene.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.