[Çözüldü]Güncelleme Sonrası Pencere Kenarlıkları kayboldu.

Başlatan krwlng, 09 Temmuz 2010 - 01:03:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

krwlng

Arkadaşlar, 20 dk önce gerekli güncellemeri yaptım, çekirdek sürümü 2.26.23'e yükseldi, fakat olan ondan sonra oldu. Sistemi kapatıp açınca pencere kenarlıkları kayboldu, görsel efektler menüsünden "Normal" seçeneğini seçiyorum sorun çözülüyor, ancak sistemi kapatıp açınca kenarlıklar yine kayboluyor, görsel efektler menüsüne girdiğimde ayarların "Hiçbiri" olarak değiştiğini görüyorum, tekrar "Normal"e alıyorum düzeliyor, kapatıp açıyorum yine aynı sorun. .gconf içerisinden compiz ve metacity klasörlerini sildim sorun çözülmedi. Aklına * bir şey gelen veya çözümü bilen varsa memnun olurum. Ayrıca kapatıp açınca tema üzerinde yaptığım değişikliklerde eski haline dönüyor, mesela elementary temasında işaretçiyi beyaz yaptıysam kapatıp açınca geri siyah oluyor.

Ek bilgi: Compiz-Fusion icon uygulamasını yükledim, bu uygulama ile açılışta reload window manager tıklarsam sorun çözülüyor, her açılışta bunu yapmak istemiyorum tabi, çözüm için halen uğraşmaktayım, * bir şey bulan olursa sevinirim.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

heartsmagic

fusion-icon'u kur, aç. Panele yerleşir, compizi seç. fusion-icon'u başlangıca ekle.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

krwlng

fusion-icon'u kurdum, açtım, panele yerleştirdim, compiz'i seçtim, fusion icon'u başlangıca ekledim. Fakat her açılışta pencere kenarlıkları yine görünmüyor, illaki fusion icon'dan reload window managera tıklamam gerekiyor, bir güncelleme ile bu kadar sapıtır mı sistem.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 09 Temmuz 2010 - 03:15:57

.gconf ve .gconfd klasörlerini silip sistemi yeniden başlattım, sorun çözüldü. Birkaç ayarı yeniden yapmam gerekti fakat kolay bir çözüm oldu diyebilirim.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!