iTunes gibi dosyalarımı arşivleyecek bir Player?

Başlatan fatihkocatrk, 05 Haziran 2010 - 16:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fatihkocatrk

Merhaba;

1,5 yıldır Ubuntu kullanıyorum, nerdeyse hiç sorun çekmiyorum 1 senedir de, yalnız eksikliğini hissettiğim bir şey var, bir de macbook'um var iTunes'un şu özelliğine hayranım;

diyelim ki yeni bir albüm indirdim, sonra iTunes'un playlistine kopyalıyorum dosyaları atıyorum ki Rihanna'nın Rockstar single'ını indirdim; iTunes şöyle yapıyor, şarkıcı/albüm adına göre belirttiğim Müzik klasöründe alt klasörler açıyor, üstüne bir de dosya ismini de kaçıncı şarkı olduğu ve şarkı ismiyle değiştiriyor. İndirdiğim dosyaların hepsini de bu klasörlerin içine kopyalıyor. Acaba tam olarak bunu Ubuntu üzerinde yapabilecek bir program var mı?

Teşekkürler şimdiden :)

eribol

Banshee bu işi yapıyor ama ayarlarını kurcalamanız gerek. Henüz türkçe dil destei yok. Edit->Preferences->General Sekmesinde birkaç seçenek mevcut. Dediğinizi ve sanırım biraz da fazlasını yapıyor.

fatihkocatrk

Banshee'de denedim, ama Banshee player olarak çok kasıyor nedense, böyle tıklarken falan bir bakıyorsun scroll düğmesiyle farenin aşağı inerken ben o taa yukarılarda kalmış. Bu arada evet Banshee'nin dediğiniz özelliğine baktım, benzer birşeyleri yapıyor, sadece tek eksiği albüm kapağı bulmak :)

eribol

Eğer klasörde bir resim dosyası varsa atıyor albüm kapağı olarak. İstenirse LastFm'den alabiliyor. Yavaşlık konusuna * bir şey diyemem ama rhytmbox veya amaroktan pek farklı sayılmaz. Sadece hata kayıtları sinirimi bozuyor çünkü çözümü bulmakta zorlanıyorum.