[Çözüldü] Bğlantıda 256K hissi.

Başlatan kancass, 19 Mayıs 2010 - 12:42:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kancass

Öncelikli olarak herkese kolay gelsin diyorum.Uzun zaman sonra yeni sorunlarla karşılaştım.
Böyle olmasının sebebi yeni bir makineye geçmiş olmam.  Öncelikli olarak eski makinem dell 110L yeni makina ise dell D505( çok yeni değil ama ben yeni kullanıyorum)
D505'e Crunchbang linux kurunca kablosuz bağlantıyı gördü ama hiç bağlanamadı.
Bende wireless kartında problem olduğunu düşünerek, daha önce sorunsuz kullandığım Dell 110L cihazının wireless kartını alıp D505 in içerisine taktım.
Burdan sonra D505 modeme bağlı gibi gözüküyor, bağlantı kopmuyor ancak interneti açmaya çalıştığımda ya sayfayı hiç göstermiyor yada 3 ila 7 kb arasında download yapıp göstermeye çalışıyor sayfayı.
Beni 256k modem kullanıyormuşum hissinden kurtarırmısınız :P :)))

Şimdiye kadar denediklerim;
-Wicd kurdum Gnome network managerı kaldırdım ama sorun düzelmedi.
-Usb wireless adaptörü ile bağlandığımda sorun olmuyor normal hızda çalışıyor.
-Windowsta normal olarak çalışıyor.

Bir öneriniz var mı??

heartsmagic

Bu kart nasıl bir karttır?
Sürüm 10.04 müdür?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

kancass

intel Pro/wireless 2200gb (calexico) olarak tanıtmakta kendisini. crunchbang 9.04 kurulu. 10.04 kurmadım daha.

heartsmagic

Açıkçası geride kalan 9.04 için araştırma yapmaya kalksak bile çok fazla bir netice alacağımızı sanmıyorum. Mümkünse güncel bir sürümle deneme yap.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

kancass

Fikir önerisinde bulunan herkese teşşekkürler. Sorunum çözülmüştür ama format atarak keşke çözülmeseydi. :(
Kısacası format attım ve yeni bir kullanıcı açtım. Temiz temiz tüm ayarlamalarımı tekrar giriyorum.
Konunun kilitlenmesini rica ederim.