[Çözüldü] DVD Yazma Sorunu (K3B,Brasero)

Başlatan Sherlock Holmes, 15 Haziran 2008 - 14:45:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sherlock Holmes

Yazma ile ilgili önemli bir sorunum kalmadı ama sadece K3B ile yazabiliyorum.
Yani Brasero halen daha Errrrrorrrrrr vermeye devam ediyor.
Yardımcı olan bütün arkadaşlara Teşekkürler  :D

erginemr

Boşverin. K3b, zaten Linux dünyasının (Nero ayarında olan) en iyi CD yazma programıdır.

Sherlock Holmes

Evet haklısınız ama K3B haricinde diğer CDyazıcıları kullanamıyacak olmam üzücü benim için.(Gnomebaker dahil)

-Linux demek özgürlük demek- fakat ben yazmak için sadece K3B kullanabiliyorum.

heartsmagic

Bu durum aslında biraz ilginç. Sorunun programların kendisinde olduğu aşikar. Misal bir ara sadece Graveman ile yazabiliyordum. Sonra kendime yeni bir USB kutu ve DVD-RW aldım, K3b yazdı diye seviniyordum ki onun da yazdığı DVD'leri sistem bir türlü okuyamadı :) Kısacası dert bir tane değil. Uzun süredir Brasero kullanıyordum ki son kernellerden sonra o da teklemeye başladı dedim kendi kendime. Eski dost Gnomebaker'ın yeni sürümünü denedim fena değildi derken baktım o da tekledi geçenlerde. Hatta Nautilus'un kendi desteği bile tekleyince aklıma kablolar geldi. Şu an IDE kablolarını yeniledim ve sorun yaşamadan her programda yazabiliyorum. Bilmem alakası var mıdır ancak dediğim gibi bazen problemler beklediğimiz tarafta çıkmıyor.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Sherlock Holmes

Siz sorununuzu benim tahmin bile edemiyeceğim bir yolla çözmüşsünüz  :o
Fakat benim Notebook'umun garanti süreci devam ettiği için böyle bir yöntem deneyemem.
Ama yinede yardımlarınızla bu sorunum hâl olmuş oldu,tek seçeneğim olsada en azında tek seçeneğim var. -K3B-
Teşekkürler. ;)

heartsmagic

O zaman başlığı etiketleyip kapatalım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.