ubuntuya tema nasıl yüklenir;

Başlatan ugurkrkc, 20 Mayıs 2010 - 12:18:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugurkrkc

arkadaşlar selam aranıza yeni katıldım ubuntu kullanmayı bilmiyorum en basit şeyleri bile yapamıyorum örneğin tema nasıl yüklenir, genel olarak arkadaşlar teknik terimler kullandıkları için açıklamalardan da pek birşey anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ayrıca mevcut sohbet programıyla msn ile karşılıklı görntülü sohbet yapılabliyormu şimdiden teşekkürler

ironic

Merhaba, temalar için , masaüstünde boş bir alana sağ tık >> Masaüstü artalanını değiştir >> Tema sekmesine kurmak istediğin temayı sürükle bırak yap  ya da kur düğmesine basıp, temanın konumun göster. Yalnız her tema bu şekilde kurulmaz.

MSn için Amsn kullanabilirsin. Kurmak için : http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,17154.msg208505.html#msg208505

ugurkrkc

teşekkürler bazı temalar indirdim dediğiniz işlemi yapıyorum fakat bu bir tema dosyası değil tarzı bir açıklama veriyor örnek olarak indirdiklerimden birisi bu 122664-MacOSX-Apple.tar.gz

ironic

Tema paketinin içeriğinde çeşitli özelleştirme  paketleri de olabiliyor. Paketi indirdğin adresi verirsen daha sağlıklı yorumlayabiliriz.

ugurkrkc

dostum indirdiğim siteyi maalesef  bulamadım eğer olursa sen bana çalışan temalar olan bir link verirsen oda olabilir
birde bunda exe uzantılı dosyalar nasıl çalışır yada çalışır mı?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 20 Mayıs 2010 - 12:43:11

ayrıca ilgin içinde çok teşekkür ederim

heartsmagic

@ugrkkrkc, söylendiği üzere temaları indirdiğin yerde kurulum ve özelleştirme açıklamaları mevcuttur zaten. Oralardan faydalanabilirsin. Standart temaların kurulumu oldukça kolaydır ki @ironic anlatmış.

Biz aynı başlıkta bir tane sorun konuşmaya gayret gösteriyoruz. Bu neden diğer sorularını farklı başlıklarda konuşalım. Bundan önceyse forumda araştırma yapabilirsin. .exe uygulamalar için Wine kullanmalısın. Fakat daha önce bizim tarafta kullanmak istediğin uygulamanın muadili var mı diye araştır bence
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.