[Çözüldü] "Gnome güç yöneticisi için ön tanımlı yapılandırma" hatası

Başlatan blood4metal, 26 Ağustos 2010 - 12:00:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blood4metal

merhabalar arkadaslar;

bu sabah gparted live cd ile bilgisayarımı bölümlendiricektim. oncesinde remastersys ile sisrem yedeği almak istedim herseyi anlatıldığı gibi yaptım yedekleme yapılırken boyutunun tahmin ettiğimden fazla olması nedeniyle iptal etmek durumunda kaldım ve direk gpartedla bilgisayarımı baslattım.. gparted ı cd den boot atarak baslattım ancak programı calıstıramadım, ekranda gorüntü gelmedi bir turlu garip garip renkler vardı ve hiçbirsey yapamıyordum. ben de güç düğmesinden bilgisayarı kapatıp tekrar actım. bu sefer ubuntuya girmeye calıstıgımda siyah bir ekran cıktı ve kullanıcı sifremle giriş yapmamı istedi köşede de, "Gnome güç yöneticisi için ön tanımlı yapılandırma düzgün olarak kurulu değil, lütfen bilgisayar yöneticinizle bağlantıya geçin." diye bir yazı çıkıyor. dahası şifremi her girdiğimde aynı ekran tekrar giriyor. bir türlü baslamadı ubuntu.

umarım anlatabilmisimdir.. simdiden tesekkur ederim..

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

blood4metal

tskkurler sorunun gparteddan kaynaklandığını düşünüp baska yerlerde arayınca cevabı bulamayıp yeni konu açmıstım.. remastersys klasörünü sildim anlatıldığı gibi uçbirimden baslatarak. ancak verdiğiniz linkdeki konuda arkadasın silmek için verdiği kod dizin silme işine yaramıyor. nerde/bu/dosya veya dizin diye belirtmiş.. belirtmek istedim..

heartsmagic

O arkadaş ben oluyorum ve verdiğim komut haliyle sadece bir örnek, dizin isminden de anlaşılıyordur sanırım bu. Sen büyük dosya, dizin neredeyse onu sileceksin ki öyle yapmışsın zaten. Konuyu etiketleyip kapatalım sorun çözüldüğü için, geçmiş olsun.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.