bittorent programı hakkında

Başlatan umah, 04 Mayıs 2010 - 15:01:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

umah

resimdede görülecegi üzerine synaptic paketten yararlanaraktan bittorent programını yukledim velhasıl torrent dosyasını açamıyorum (yada bittorent dosyasının nereye yuklendiğini bulamıyorum)

Tşkler

Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

badhero

Bildiri alanına bakınca Transmission'ın açık olduğunu görebiliyorum. Çok ilginç.

ironic

Paket açıklamasına göre sadece uçbirimde çalışıyormuş. Arayüz için bittorrent-gui paketini kurun denmiş ama ilgili paket depoda bulunmuyor. Uçbirimden de komutlarla kullanmak kolay değildir. Alternatifleri deneyebilirsin..

umah

Ben yanlışlıkla Transmission ı silip sonradan bittorenti yüklemiştim herhalde birbirleri ile bütünleşik bunlar.......çakıçma olmasın diye silmiştim....şimdilik transmission dan indiriyorum ama bittorent programı nı anladıgım kadari ile kullanamıyorum

Saygılar
Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

ironic

bittorent uygulamasının  çalışması için uygun komutları vs. bilmen lazım. Adresi bu komutlarla beraber verek, terminalde çalıştırmalısın. Yapılandırma dosyası kullanıyorsa standart ayarları oraya geçersin , kolaylık olur. Komut kullanım ayrıntıları için (yüklü belge varsa) aşağıdaki komuttan öğrenebilirsin. Dediğim gibi bu kullanım şekli kolay değildir. Öğrenmesi zaman alır. Alternatif uygulamalara yönelebilirsin.

man bittorent

ya da

bittorent --help

olabilir.