ses çalışmaz oldu

Başlatan conanait, 19 Nisan 2010 - 17:14:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

conanait

ben ilk olarak nautilus yöntemini denemeyi düşünüyorum ama nasıl yapacağımı bilemedim.
yukarıdaki linkte söylendiği gibi live CD ile mi yapmak gerekir? evet ise nasıl?
veya recovery mode ile girip oradan yapabilir miyim? evet ise nasıl?
veya paket yöneticisinden nautilus'u kaldırsam, restart yapsam, yeniden login olup paket yöneticisinden tekrar kursam olur mu?
görüşlerinizi rica edeceğim?
teşekkürler

bytan

Şu an o sayfaya bakamıyorum. Anlatımı da pek hatırlayamıyorum.

Ancak, canlı cd yerine kurtarma kipi de kullanılabilir. Yalnız, anlatımı bir kenara not edersen, tekrar kurarken zorluk çekmezsin.

En kötü durumda ise ubuntu-desktop pakedinin kurulumunu yaparak sistemdeki eksiklikleri giderebilirsin.

sudo apt-get install ubuntu-desktop

Kurtarma kipinde sudo'ya gerek yok tabii. :)
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

heartsmagic

Canlı CD ile yapma, normal sistem üzerinde yap. Ardından orada anlatıldığı üzere sistemi yeniden başlat. Girişte sorun yaşarsan veya paneller gelmez ve sen uçbirimi açamazsan Ctrl+alt+f1 ile konsola düşüp kurulumu orada gerçekleştir. Ayrıca söylendiği üzere ev dizinin içindeki dosyayı da silmeyi unutuma kaldırma işleminin ardından.

rm ~/.ICEauthority

Bir de /var/lib/gdm'den bahsedilmiş ancak o dosyada ne gibi bir içerik var şu an bakamıyorum.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

conanait

nautilus'u kaldırıp tekrar kurdum yukarıda anlatıldığı gibi ama çare olmadı. 10.04 yükseltmesini de yaptım daha sonra ama o da çare olmadı, halen açılışta update hatası devam ediyor. ancak 10.04 yükseltmesinden sonra sistem ses dosyalarını çalmaya başladı. gerçi ses kontrolleri çalışmıyor sadece ses çıkıyor ama olsun. konu çözülmedi ama şimdilik sonlandı, nasıl etiketlemek gerekir?

eribol

Etiketlemeye gerek yok ama etiketlenecekse ilk mesajınızın başlığına [Çözüldü] eklerseniz etiketlenmiş olur.