fanım sürekli çalışıyor ve de pilde iken 45 dk şarjı bitiyor... neden olabilir?

Başlatan fortune1905gs, 21 Mart 2010 - 22:50:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fortune1905gs

fanım sürekli yüksek performanstaki gibi çalışıyor ve de pilde iken 45 dk şarjı bitiyor... neden olabilir?

bunu kontrol edebilecek program var mı? windowstaki tasarruf-dengeli-yüksek performans tarzını nerden seçebilirim...

heartsmagic

@fortune1905gs, lütfen forumda başlık açmadan önce bir arama yap. Sorunların hakkında daha önceden konuşmuş olduğumuz birçok başlık olduğunu göreceksin. Hem sen hem de biz zamandan tasarruf etmiş oluruz. Örnek bir başlık:
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,17174.0.html
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

fortune1905gs

dediğiniz yeri okudum fakat benim aradığım pardus taki gibi pil göstergesinin üzerine tıkladığımda güç şeçeneklerini seçebileceğim bir program arıyorum...böyle bir program varsa ismini verseniz ve de bende indirip kursam daha iyi olmaz mı?

heartsmagic

O başlıktan alıntı:
Alıntı YapŞimdi sıra cpu ile ilgili işlemimize geldi. Panele ekle işlemci frekansı seviyesi izleyicisi ekliyoruz işlemcimiz kaç çekirdek ise
sonra applet üstüne sağ tıkılıyoruz tercihlerden izlenen işlemci seçiyoruz

Kaldı ki seni foruma yönlendirme sebebim probleminin ne olduğunu henüz tam olarak bilmememizden kaynaklanmakta. Bu isteğin destekleniyor mu yoksa cidden bir sorun mu var bunu bile bilmiyoruz. Diğer başlıklarda konuştuğumuz tonla şey var, en azından onlara bakarak senin eleme yapman gerekmekte.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.