update

Başlatan edekemal, 01 Mart 2010 - 13:29:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

edekemal

merhaba benim evde masaüstü bir bilgisayarım var ve bunu nasıl günceleyeceğimi bilemiyorum başka bir yerden indirip yükleme şansım yok mu bana yardım edermisiniz.

cemale

evde internet yok ve sen güncelleme mi yapmak istiyorsun..
Gerçekçi Ol İmkansızı İste !

edekemal

BayboraKaan

Daha önce çok kez konuşuldu bu konu forumu istersen ilk önce bir araştır.

edekemal

şunu buldum. Ancak ben güncellemeleri de almam lazım. Yani tam olarak istediği şu: İlk güncellemeyi yapmadan synaptic'de kurulmamış programlar görünmüyor. Listelenen tüm programlar kurulu olanlar. Yani paket listesini falan mı indirmek gerekiyor? Bu paket listesini nerden bulabilirim.

cemale

diğer konuda bilgisi olan yardımcı olur..
düz mantık olacak ama sorun çözücü bir yol vereyim.ben sınırsız internet olan arkadaşlardan öyle yararlanıyorum.. :P
hdd yi sök ve interneti olan bir yerden istediğin gibi güncelle.. ;)
Gerçekçi Ol İmkansızı İste !

bytan

Alıntı yapılan: edekemal - 01 Mart 2010 - 16:31:29
şunu buldum. Ancak ben güncellemeleri de almam lazım. Yani tam olarak istediği şu: İlk güncellemeyi yapmadan synaptic'de kurulmamış programlar görünmüyor. Listelenen tüm programlar kurulu olanlar. Yani paket listesini falan mı indirmek gerekiyor? Bu paket listesini nerden bulabilirim.

Yapman gereken verdiğin bağlantıda bulunuyor. Paketleri teker teker indirip @heartsmagic'in verdiği komutu işletmelisin. Ancak bunun yerine günlük kalıp indirip onu kullanarak yükseltme veya yeni kurulum yapman daha makul.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

darkfriairs

Artık heryerde erişebileceğin internet bağlantıları mevcut. Kasayı alarak br bağlantı yerine gitmen en iyisi, aksi halde uğraşman ve yapamama sonuçları ile karşılaşırsın.