Mozilla Firefox 3.6

Başlatan fortran, 22 Ocak 2010 - 21:13:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fortran

Yaklaşık altı ay kadar önce yeni 3.5 sürümü ile kullanıcılarının karşısına çıkan Mozilla Firefox; 3.6 sürümünü duyurdu. Güvenli, hızlı ve işlevsel açık kaynak kodlu internet tarayıcısı Mozilla Firefox; bu sürümüyle hem daha hızlı hem de daha düşük bellek kullanıyor. Tarayıcının JavaScript performansının geliştirildiği, tepki süresinde ve başlangıç zamanında iyileştirmeler sağlandığı belirtiliyor. Firefox, bundan böyle bildik eklentilerinin güncellemelerini haber vermek, güncellemesini sağlamakla da yetinmeyecek. Plug-in diye adlandırılan Flash türü eklentilerin de aynı biçimde güncellenmesi mümkün olacak. Firefox 3.6; CSS, DOM ve HTML5 web teknolojileri ile WOFF'a (Web Açık Font Formatı) destek veriyor.

Firefox 3.6 hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için sürüm notlarını inceleyebilirsiniz.

Firefox 3.6 edinmek için aşağıdaki linkten yararlanabilirsiniz.

* Firefox 3.6 - Linux

2dbilgisayar.com.tr
Özgür yazılım dergisi: eniXma

ytgn

Bendeki Firefoxu Ubuntuzilla ile güncelledim. Şimdiki sürüm:

"Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; tr; rv:1.9.1.7) Gecko/20091221 Firefox/3.5.7"

Beta mı benim yüklediğim sürüm?

[ Düzenleme: Beta değilmiş :) ]
Gelecek için ubuntu ile yeni bir adım..

ırmak

Çok güzel indirdim. Ama nasıl kurulduğunu bilmediğim için aynı güzellikte yardım bekliyorum :D

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 22 Ocak 2010 - 23:56:58

Çok da güzel kurdum.
Kendimle gurur duyuyorum :D

[IMG]http://img710.imageshack.us/img710/8339/ekrangrntsl.th.png[/img]

badhero

"Namoroka Web Browser -Beta"

Bu mu güncel Firefox?

Göktürk

ubuntuzillayı kurun güncelleme yapın sonra 3.6 firefox olucaktır namorakayla betayla ugrasmana gerek yok kardeş
anakart:asus intel p8h61-mlx rev 3.0
işlemci:intel pentium g620 2.60 ghz x2
ram:kingston 4gb ddr3 1333 mhz 2 adet
ekran kartı:asus ati radeon hd 6670 1 gb ddr3 Hdd: Western Dijital 750 gb 64 cache 1 adet Sata2 Western Dijital 250 gb Sata2 Seagate 500 gb sata3 16 cache  Mac os x Lion 10.7.4 tr X64 Apple Fan Hackintosh xd :)

badhero

Burda söylenenleri yapınca Mozilla Firefox yerine bu geldi. :)

acer

Depolara nezaman düşer? Güncelleme yöneticisyile kurmak istiyorum da şuan hala depolarda yok.

FeNDeR

Depoyu beklemeye gerek yok. @fortran'ın verdiği adresten indirdim. Tar'ın içindeki firefox klasörünü masaüstüne çıkardım. Klasörün içindeki firefox dosyasını (shell script) çift tıklamak suretiyle firefox 3.6 açıldı. Ancak bende 3.0 sürümü kuruluydu. Bundan ötürü kuruluma gerek olmadan bu kadar basit bir biçimde açılmış olabilir. Ayrıca güncellemeleri kendisi takip ettiği gibi yardım menüsü altından kendiniz de kontrol edebilirsiniz.  ;)