Postfix Mail Göndermiyor??

Başlatan kralinoglu, 29 Ocak 2010 - 16:13:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kralinoglu

selamlar

bende ubuntu linux kurulu server var ve herşeyi gayet güzel çalışıyor fakat sadece mail göndermede sorun var mail alabiliyor ama göndermiyor bi ara düzeldi gönderdi fakat sonradan tekrar bozuldu.

Gönderdiği mailleri Mail Queue nin içine atıyor. internetten tüm ayarlarına baktım ayarlar doğru gözüküyor. sistemde webmin ve virtualmin kullanıyorum bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum...

Göndermeye çalıştığımda ise "connect to mx2.hotmail.com[65.54.188.110]:25: No route to host" veya "connect to mx4.hotmail.com[65.55.92.136]:25: Connection timed out" hatasını yazıyor...

ulumanitu

Silinecek

kralinoglu

denedim malesef smf de göndermiyor hiç bir şekilde. şu ttnetin yapmış olduğu port değişikliği yüzünden olabilirmi acaba ben port 25 den yolluyorum ama?

ulumanitu

Silinecek

kralinoglu

ben webminden baktım da 587 inci port bende "submission" diye açık gözüküyor fakat "nmap localhost" diye baktığımda orada gözükmüyor bu herhangi bir sorun olur mu acaba olursa 587 inci portu nasıl açabilirim webminden veya sudo komutu ile teşekkürler...

Birde eğer istersen sana virtualminden kullanıcı açayım sadece postfix için ayarları bi kontrol etsen olu mu acaba...