Vestel Netbook Ubuntu Kuramıyorum....

Başlatan thedeparted, 03 Aralık 2009 - 20:55:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

thedeparted

Alıntı yapılan: bytan - 08 Aralık 2009 - 08:55:26
Çalışmama ihtimali var demeyelim ama yok da demeyelim. Çok derin bir durum olmadıkça müdahale edip sistemi açabiliyoruz. Ama sende normal yollarla 9.10'da yüklenmeyince insan temkinli yaklaşıyor.

Teşekkür ederim, ilginçtir Compiz fusion bile oldukça performanslı çalışmakta. O yüzden şimdilik 9.04 le devam etmekte fayda var, macera aramayalım ... :)
SİSTEM:

Emektar Dizüstü: Intel Pentium M (1.6 GHz) - 1 GB Ram - Intel 855GM
Ubuntu 10.10: Maverick Meerkat - i386

lgf

Bende de Lg X120 netbook var. Sizdeki hataların aynısını verdi Ubuntu 9.10 u bir türlü kuramadım. Ben de 9.04 denedim ve sorunsuzca kuruldu. Sonra 9.10 a yükseltme yaptım. Enteresan bir şekilde çok güzel çalışıyor.

thedeparted

Alıntı yapılan: lgf - 09 Aralık 2009 - 23:42:22
Bende de Lg X120 netbook var. Sizdeki hataların aynısını verdi Ubuntu 9.10 u bir türlü kuramadım. Ben de 9.04 denedim ve sorunsuzca kuruldu. Sonra 9.10 a yükseltme yaptım. Enteresan bir şekilde çok güzel çalışıyor.

Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için, ben de deneyeceğim bakalım...
SİSTEM:

Emektar Dizüstü: Intel Pentium M (1.6 GHz) - 1 GB Ram - Intel 855GM
Ubuntu 10.10: Maverick Meerkat - i386

maydin95

Galiba ubuntu 9ç10 indirmişsiniz internetten güncelleme yerine flash dicke yazdırdıktan sonra bilgisayara takınca güncellensin mi diye geliyor, ayrıca güncelleme işleminin sorunsuz olduğu söyleniyor. bilgisayarın açılmaması düşük bir ihtimal
Din; ilimle birleşirse nefaset, cehaletle birleşirse rezalet, siyasetle birleşirse de felaket olur.