[Çözüldü] Firefoxta windows media player eklentisi yüklenmiyor

Başlatan chingy_31, 12 Mart 2011 - 13:47:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

chingy_31

Windows media player plugin i yükleyemiyorum şöyle bir hata veriyor

eribol

Mozilla/Firefox için totem veya vlc eklentisini yükleyip denemekte fayda var.

chingy_31

eribol

Hangi site bu? Mms yayını yapıyor ki mms yayını için totem eklentisinin yeterli olması gerektiğini düşünüyorum. Biz de deneyebilirsek daha iyi olur.

chingy_31

eribol

Ben de totem eklentisi devreye giriyor ama herhangi bir olay olmuyor yani yayın yüklenmiyor.

chingy_31

ee bende niye devreye girmiyor da eklenti eksik diyor?

Yiğit Ateş

Sanırım sorun yayında. NTV Spor bende de açılmadı, NTV açıldı.

chingy_31

Ben ntv ye de girsem diğerlerinide girsem yukarda verdiğim screenshot taki gibi sorun oluyo bileşen içeren paket bulanamadı diyo.

jayw

Ben Firefox'ta vlc eklentisini kullanıyorum, ntvspor açılmadı ama trt, ntv gibi diğer kanallar açılıyor. İsterseniz siz de aşağıdaki komutları uçbirimde yazarak totem eklentisini kaldırıp, vlc eklentisini yükleyerek firefox'ta yayınları izleyip izleyemediğinizi test edebilirsiniz.

sudo apt-get remove totem-mozilla
sudo apt-get install vlc mozilla-plugin-vlc

vlc yerine mplayer ekletisi kullanmak isterseniz aşağıdaki komutunu kullanabilirsiniz

sudo apt-get install gecko-mediaplayer

Kurulum tamamlandıktan sonra Firefox tarayıcınızı yeniden başlatıp test edebilirsiniz.

Not: Medibuntu depoları sisteminizde ekli değilse aşağıdaki komutları kullanarak aktif hale getirebilirsiniz. Aktif hale getirdikten sonra vlc eklentisini kurabilirsiniz.
sudo wget --output-document=/etc/apt/sources.list.d/medibuntu.list http://www.medibuntu.org/sources.list.d/$(lsb_release -cs).list && sudo apt-get --quiet update && sudo apt-get --yes --quiet --allow-unauthenticated install medibuntu-keyring && sudo apt-get --quiet update

VLC kurulduktan sonra Firefox eklentileri listesinde ekteki görüntüye benzer bir görüntü alabilmeniz gerekir.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

chingy_31

Tamam teşekkürler olmuş gibi gözüküyor.Ntv açıldı.Diğerleri de açılır zaten önemli olan eklentinin yüklenmesiydi.Teşekkür ederim yardımlarınız için.

jayw

Problemin çözülmesine sevindim. İlk iletinizin başlığının önüne [Çözüldü] etiketi eklerseniz site yöneticilerimiz konuyu kapatabilir.