Glipper'e alternatif 'Parcellite'

Başlatan GNUbuntu, 30 Haziran 2009 - 21:34:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GNUbuntu

Eğer sizde her bilgisayarı açtığınızda, Glipper'in çoğu zaman hata vermesinden hoşlanmıyorsanız (hata o kadar önemli olmasa da) depoda bulunan Parcellite'ı deneyin. Kurduktan sonra kısayol Donatılar'a yerleşiyor ve sistem tepsisinde otomatik çalışıyor. Bugün tarzanca ingilizcemle hatanın çözümünü ararken öğrendim. Sağolasın @muadnu

Gilberto Miralla tarafından yazılmış. Teşekkürler @Xyhthyx.
Önce Saygı...

Ertan ERBEK

Aslında programın ne olduğunu açıklasanda biz de ne işe yaradığını öğrenseydik keşke.
Elbet bir gün bende Linux cuyum diyeceğim.

Başkalarının bilmediği bilgi, bilgi değildir. Bilgini paylaşmak için SUDO ya katkılarını bekliyoruz.

Yiğit Ateş

Alıntı yapılan: Ertan ERBEK - 30 Haziran 2009 - 21:37:15
Aslında programın ne olduğunu açıklasanda biz de ne işe yaradığını öğrenseydik keşke.
Google'da ufak bir arama yapmak çok zor olmasa gerek :)

Ertan ERBEK

Aslına bakarsan yazmadan önde baktım, ama tam anlamadım desem yerimidir. Yazılım yönetmek için yazılım , anlamadım diyelim :).
Elbet bir gün bende Linux cuyum diyeceğim.

Başkalarının bilmediği bilgi, bilgi değildir. Bilgini paylaşmak için SUDO ya katkılarını bekliyoruz.

Yiğit Ateş

Alıntı yapılan: Ertan ERBEK - 30 Haziran 2009 - 21:51:11
Aslına bakarsan yazmadan önde baktım, ama tam anlamadım desem yerimidir. Yazılım yönetmek için yazılım , anlamadım diyelim :).
Clipboard yazılımı panoya kopyaladıklarını hafızada tutar.

GNUbuntu

Alıntı yapılan: samurai - 30 Haziran 2009 - 21:53:57
Alıntı yapılan: Ertan ERBEK - 30 Haziran 2009 - 21:51:11
Clipboard yazılımı panoya kopyaladıklarını hafızada tutar.

Bilgi için teşekkürler @samurai

Kde masaüstü kullanırken alıştığım bir uygulamadır. Oradaki adı Klipper ve kurulumda yükleniyor. Benim için gerçekten çok kullanışlı bir uygulama. Geçen sene Ubuntu'ya geçince gözüm ve farem onu aramadı değil. Sonra aramalarımda Glipper'i keşfettim ve şimdiye kadar kullandım.
Önce Saygı...

heartsmagic

Program ismi söylenirken ben de en azından ufak bir açıklama bekleyenlerdenim :) Gerçi bu başlık pek sorun değil ancak bazı arkadaşlar sorunlarını iletirken veya muadil ararken "şu programın benzeri" var mı diye soruyorlar. Ancak programın ne işe yaradığını anlatmıyorlar. Elbette Google'a bakabiliriz, fakat açıklama yapılsa da bizler de vakit kazansak daha güzel olmaz mı?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

maxxblade

parcelite gayet güzel bir program herkesin denemesini tavsiye ederim,
glipper buglarına gerçekten gıcık oluyordum sistemin kararlılığını bozmuştu  :D

setare

Böyle bir program arıyordum teşekkürler. Programın sistem trayde duran simgesininin yerini değiştirebilir miyiz daha doğrusu hem orda dursun hem de panelde benim istediğim bir yere koymak istiyorum.  Bir de bu programın kurulu olduğu dizin nerde acaba