kendi ubuntu cd mi yapmak

Başlatan oenderrr, 28 Haziran 2009 - 02:19:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oenderrr

merhabalar

şimdi ubuntumu bir kaç gün önce tekrardan kurdum, gereken yazılımları yükledim, görüntü ayarlamalarını falan yaptım. ama 1 hafta içinde yeni bir notebook alacağım ve büyük ihtimalle şu an kullandığımı kenara kaldıracağım zira ekran zebraya döndü, monitördeki çizgileri sayamıyorum artık.

istediğim şey şu anki ubuntu kurulumumun bir kopyasını çıkarıp cd ye yazıp yeni bilgisayarıma ondan yüklemek, aynı şeylerle tekrardan uğraşmamak. bunu yapmak mümkün mü? sanki mümkünmüş gibi geliyor.

not düşeyim, yedek almak değil istediğim, çünkü gelen donanım farklı olacağından bir sürü sorun çıkar böyle bir durumda. bir ubuntu kurulum cd si olsun ama görüntü ayarları ve kurulu programlar şu anki gibi olsun istiyorum. çok mu şey istiyorum :)

agritux

@oenderrr forumda çok tartışıldı konuşuldu anlatıldı. Hatta daha geçenlerde 2 3 başlık gördüm ayrı ayrı bu konuda

ihtiyar said

Kurulu programlar için, Apton CD'yi deneyebilirsin, forumda anlatımı mevcut olması lazım.

Remastersys : http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,8528.0.html konusuna da göz atmanı tavsiye ederim.

oenderrr

sağolun remasterı az önce ben de buldum ama nasıl olacak bilmiyorum, verdiğiniz linklere bakıyorum
teşekkürler