Ubuntu Türkiye Forum

Yazılım => Oyunlar => Konuyu başlatan: Fedai - 27 Aralık 2017 - 15:55:44

Başlık: Steam'dan Mount Blade Warband yükleyince hile aktifleştirme oluyor mu?
Gönderen: Fedai - 27 Aralık 2017 - 15:55:44
Arkadaşlar Selamünaleyküm. Ben Steam'dan orjinal olarak Mount Blade Warband satın aldım onu oynamaya başladım ama hilesiz oynuyorum. Çok vakit alıyor. Korsanında olduğu gibi hile aktifleştirme durumu yok herhalde. Orjinal Mount Blade Warband'da hile aktifleştirme var mı? varsa nasıl yapılıyor arkadaşlar?

Birde oyun ingilizce, bu türkçe yapılabiliyor mu bir yerden ya da steamdan?
Başlık: Ynt: Steam'dan Mount Blade Warband yükleyince hile aktifleştirme oluyor mu?
Gönderen: bugra9 - 14 Ocak 2018 - 13:50:59
Oyuna sağ tıklayınca menü listelenir ve oyunu başlatın hemen altında ayarları açan bir seçenek olması lazım. Ayarlar açılınca o sayfadan dil seçimi de yapabilirsin, hileyi aktifleştirecek kutucuğu da işaretleyebilirsin.