Gönderen Konu: SUDO sitesi için sorunlar başlığı  (Okunma sayısı 514 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı heartsmagic

• Proje Sorumlusu
  • *
SUDO sitesi için sorunlar başlığı
« : 03 Nisan 2011 - 12:44:08 »
SUDO sitemizdeki ( http://sudo.ubuntu-tr.net) gördüğünüz herhangi bir sorun için bu başlığı kullanabilirsiniz. Sorunlar arasında indirilmeyen sayılardan tutun da başka herhangi bir sorun olabilir.
Fazlasıyla dar olsa da kapı / Ve cezam mümkün mertebe ağır / Akıbetimin kaptanı benim / Ruhumun muzaffer komutanı!

Yanlış yerde geziyor bu kuş / Bu yüzden yalnız uçuyor bu kuş ...

...niye izin vermiyorum yoluma kuş konmasına /  niye kimseler izin vermez yollarıma kuş konmasına? ...

Çevrimiçi alquirel

• Ubuntu Türkiye Tayfası
  • *
  • Dağıtım: Ubuntu
  • Sürüm: 12.04
Ynt: SUDO sitesi için sorunlar başlığı
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2011 - 12:50:08 »
Başlık açılır açılmaz sorun iletmek istemezdim gerçi :)

Sayfadaki Dergi Önizleme Görüntüleri gerçekten önizleme dosyası şeklinde düzenlense daha iyi olur. Şimdi baktım da, son sayının önizleme görüntüsü 1.5 Mb civarında.
Diğerleri de hemen hemen 1 Mb civarında.
Küçültülmüş resimler kullanılması lazım diye düşünüyorum.

Çevrimdışı heartsmagic

• Proje Sorumlusu
  • *
Ynt: SUDO sitesi için sorunlar başlığı
« Yanıtla #2 : 03 Nisan 2011 - 12:57:45 »
@alquirel, teşekkürler. Sorunları iletmeniz için açtık zaten bu başlığı :)

Resimlerin hepsi aslında o kadar büyük değildir, eskiden küçülterek koymuştuk. Son sayılarda yoğunlukla büyük resimler kullanmışız. Bir süre bunları da elden geçirelim. Fakat hemen bugün için söz vermeyelim zira yoğun bir işlemden geçirildi sitemiz, site kaldırıyor da yoğunluğu insan bünyesi kaldıramayabiliyor :)
Fazlasıyla dar olsa da kapı / Ve cezam mümkün mertebe ağır / Akıbetimin kaptanı benim / Ruhumun muzaffer komutanı!

Yanlış yerde geziyor bu kuş / Bu yüzden yalnız uçuyor bu kuş ...

...niye izin vermiyorum yoluma kuş konmasına /  niye kimseler izin vermez yollarıma kuş konmasına? ...